Misica (20) iz Koprivnice se bori s epilepsijom: "Ljepota i novac ne znače ništa"

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Facebook

NINA BOJANOVIĆ, pobjednica izbora Miss Supranational Hrvatske 2020. godine, progovorila je o svojim zdravstvenim problemima. Prije šest mjeseci dijagnosticirana joj je epilepsija, zbog koje većinu vremena provodi u bolnici. Ispričala je da je dva puta bila induciranoj komi i dva puta na respiratoru kako ne bi dobila srčani ili moždani udar.

"Teško mi je, trenutačno se loše nosim s njome jer je to nešto novo za mene. Pokušavam se dići na noge psihički, a i fizički, uz pomoć obitelji i liječnika. Epilepsija me uništila u dosta područja u životu. Ne mogu izaći kao i svaka moja vršnjakinja, vozačka mi je ukinuta, kao i neki poslovi o kojima sam sanjala. Od vremena provedenog u zatvorenom, u bolnici, imam strah izaći jer me uhvati napadaj panike ili anksioznost", ispričala je 20-godišnja Nina za Glas Podravine.

"Shvatila sam da ljepota i novac ne znače ništa jer ništa nije važnije od zdravlja i obitelji. Bavila sam modelingom, pa i postala Miss Supranational Hrvatske, no iskreno ću reći da mi taj izbor i nije trebao", dodala je.

 

Podsjećamo, Nina je na izbor došla kao Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.