Mirjana Hrga postala direktorica u suprugovoj poliklinici, vratila bi se jedino na HTV

MIRJANA HRGA prebacila se s novinarstva na odnose s javnošću, a novi poslodavac joj je ujedno i suprug. Tako je televizijska novinarka prije nekoliko mjeseci postala direktorica odnosa s javnošću u poliklinici svog muža, oftalmologa Deana Šarića, prenosi Večernji list.

Iako i na novom radnom mjestu ima prilike za dokazivanje, Hrga kaže da joj novi posao nije prevelik izazov te da joj novinarstvo užasno nedostaje. A kada se odluči vratiti, vratit će se na HTV, kaže. U međuvremenu, Hrga se i dalje bavi novinarstvom, ali u ulozi predavača, televizijsko novinarstvo predaje na jednom privatnom učilištu.

Botox joj nije stran

Mirjana Hrga i njezin suprug rade u istoj poliklinici, ali se ipak ne vide po cijele dane jer ona posao obavlja od kuće. U sklopu oftalmološke poliklinike njezina supruga nalazi se i institut za lice. Tamo se obavljaju manji operacijski zahvati, tzv. botoks filteri, koji nisu nepoznati niti Hrgi.

"Ja u botoksu uživam već dvije godine. Moj muž vam je pravi multipraktik. Prvo mi je skinuo dioptriju, dao mi da se iživljavam na marketingu, a sada mi i pegla čelo", rekla je "friška" direktorica odnosa s javnošću.
         

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.