Miriam i Anna pred žestokom borbom za ostanak: "Točno znam s kim ulazim u arenu"

Foto: Nova TV

DIJELJENJE šibica ovoga puta bilo je najstresnije do sada. Ivan i Blaženka dali su svoje šibice Miriam dok su Aldo i Anna svoje dali Ivici. Izjednačen broj šibica upućivao je na to da Gazda farme mora odlučiti tko će od ovih dvoje sluga ići u dvoboj kao prvi duelist. Aldo je svoju šibicu dao Ivici uz obrazloženje da ne može ženu poslati u dvoboj te sa suzama u oku odlučio da je Ivica prvi duelist. Međutim, kako glasovi gledatelja igraju važnu ulogu, Ivica je osvojio imunitet te tako izbjegao dvoboj, što je značilo da Miriam postaje prva duelistica.

„Lagao bih kada bi rekao da ovo nisam očekivao.“ kazao je Ivica i zahvalio se gledateljima na glasovima.

„Mislim da me farmeri nisu upoznali dovoljno dobro. Tko me upoznao je jedino Aldo. On me zna u dušu. Nisam samo ja kriva što me nisu upoznali. Ja se ne sjećam tko me je osim Alda pitao neka privatna pitanja. Ostali su me pitali neka općenita pitanja i nisu me slušali. Tu svoju iskonskost, ljudskost, većina je farmera u ovoj igri gledala samo svoju korist.“ rekla je prva duelistica Miriam i dodala: „Ja sam na farmi dala ljubav i htjela sam je osjetiti. Njihov je gubitak što tu ljubav nisu možda svi primili.“

Između Anne, Blaženke i Ivana, Miriam je odlučila za svoju suparnicu odabrati Annu. „Možda ću ipak otići od osobe koja mi je pokazala zagrljaje i pokazala mi je da sam joj draga kada to nitko nije vidio,ili nije to bilo na javnosti, a kada je trebalo reći, kad je Mia pitala kakav je odnos tebe i Miriam i štop prema njoj osjećaš, tada nije rekla ništa lijepo o meni.“ objasnila je Miriam svoje razloge zašto je odabrala baš nju.

„Osjećam se dobro, sigurna sam u sebe, ali nikad se ne zna.“ kazala je Anna, koju je Ivan nazvao terminatorom budući da se je već dva puta u dvoboju borila na gredi i pobijedila.

„Točno znam s kojim borcem ulazim u Arenu. Ana je pobjedila dva puta na gredi. Greda je tanka. Dovoljno ju je dva-tri puta zapilati i puca pod mojom težinom tako da sebi ne dajem previše šansi, ali čuda se događaju, ja se neću predati, ja ću se boriti!“ odlučno će Miriam.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.