Mile Kitić o snimci na kojoj skida masku: Nitko tad nije slutio što će nas zadesiti

Screenshot: TikTok

NAKON što se društvenim mrežama proširila snimka s koncerta turbofolkera Mile Kitića u jednom klubu u BiH, a srpski mediji se obrušili na njega, turbofolker se javio priopćenjem koje je poslao regionalnim medijima.

Na snimci se Kitić pojavljuje na pozornici s maskom koju je skinuo te se prepunom klubu obratio riječima: "Ne može nam niko ništa!"

"Budući da je ovih dana na društvenim mrežama popularan video nastao na jednom mom nastupu, a danas je isti objavljen na brojnim portalima, imam potrebu obratiti vam se na ovaj način! Video je nastao 29. veljače 2020. u jednom klubu u Njemačkoj, kada nije bilo ni riječi o pandemiji, a kamo li o mjerama koje su sada na snazi, te kada, vjerujem, nitko nije ni slutio što će nas sve zadesiti! Veoma sam odgovoran, kako zbog svog zdravlja, tako i zdravlja meni bliskih ljudi i sve vas pozivam da poštujemo mjere koje se svakodnevno mijenjaju", poručuje sad Kitić.

Snimka je osvanula na TikToku, a zatim se proširila i po drugim platformama, a o potezu pjevača danas pišu svi regionalni mediji. "Ne mari za koronu", stoji na naslovnicama srpskih medija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.