Milanovićevi sinovi nisu često u javnosti. Evo čime se bave Marko i Ante Jakov

Foto: Patrik Macek/Marko Lukunic/PIXSELL

PREDSJEDNIK Republike Hrvatske Zoran Milanović od 1994. godine u braku je sa Sanjom Musić Milanović. Tijekom braka dobili su dva sina, Antu Jakova i Marka. 

Milanovićev mlađi sin Marko bavi se sportom. Na nedavnoj stručnoj komisiji Hrvatskog hrvačkog saveza, kada su se odabirali najbolji hrvači i hrvačice u 2021. godini, jedna nagrada pripala je upravo njemu.

Marko je proglašen najboljim mladim kadetom. Nagradu mu je uručio predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza Vladimir Bregović.

Lani pomeo konkurenciju na natjecanju u Srbiji

Iako je isprva trenirao džudo, nakon nekog vremena odlučio je promijeniti sport i baviti se hrvanjem. Prošle godine u Zagrebu osvojio je zlato u kategoriji do 92 kilograma. 

Nedugo nakon toga pomeo je konkurenciju na jakom hrvačkom turniru održanom u srpskoj Subotici i osvojio zlatnu medalju. 

Antu Jakova snimili s mikrofonom u rukama

Za starijeg sina Zorana i Sanje, Antu Jakova, 2020. godine pisalo se da radi honorarno kao dopisnik iz Zagreba za splitsku televiziju Jadran. Fotografi su ga tada snimili kako u ležernoj odjeći s drugim kolegama stoji u saboru s mikrofonom u rukama i strpljivo čeka.

No, domaći mediji pisali su da to Anti nije dugoročan posao pa trenutačno nije poznato radi li Milanovićev sin još uvijek tamo.

U tinejdžerskim godinama igrao je nogomet u NK Zagrebu, a mediji su pisali da je jedno ljeto radio u jednoj od tvrtki u vlasništvu Emila Tedeschija.

Neobičan pozdrav s majkom

Na inauguraciji Zorana Milanovića sinovi su, naravno, uz majku bili podrška ocu. Sanja se nakon inauguracije zaputila sa Zoranom do obitelji i pozdravila sinove - "fist bumpom". Dakle, umjesto zagrljaja ili nekog očekivanijeg poteza, pružila je šake nakon čega su joj oni uzvratili udarcem šakom o šaku.

"Ono kada prva dama sinovima da besu (šaku, fist bump) u prvom redu na inauguraciji predsjednika RH u live prijenosu. Gospođo Musić Milanović, respekt!" komentiralo se na Twitteru gdje njen potez nije prošao nezapaženo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.