Mijo Lešina u novoj pjesmi "Ništa lakše" pjeva o djevojci koja ga je ostavila



MLADI glazbenik Mijo Lešina izdao je novi singl "Ništa lakše" u kojem pjeva o svom iskustvu neuzvraćene ljubavi. Pjesmu koju premijerno možete poslušati na Indexu, napisala je bivša pjevačica E.T.-ja Andrea Čubrić s kojom je Mijo surađivao i na svojim prijašnjim singlovima. Mladi nam je glazbenik otkrio da "Ništa lakše" govori o djevojci koja ga je ostavila "kao da joj je to najlakša stvar" i tome da njena ljubav nije bila iskrena. Samozatajni Mijo nije nam želio otkriti o kome se radi, ali je potvrdio da je riječ o njegovom osobnom iskustvu.

Radi se o njegovom prvom singlu nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori. U Opatiju je otišao s pjesmom "Tajna ljubavi" koju je sam napisao i kaže nam kako mu je taj nastup bio dobro iskustvo. "Dora je uvijek dobro iskustvo, samo je često i stvar sreće pogoditi pravu pjesmu", rekao nam je Mijo koji se glazbom bavi od djetinjstva, a hrvatska ga je publika mogla vidjeti u emisiji Showtime gdje je nastupio uz Franku Batelić i druge talentirane pjevače.

Nastupio je i u njemačkoj verziji istog showa gdje se vrlo visoko plasirao. Glazbeni uzori su mu Oliver Dragojević, Brian McKnight, James Morisson, Stevie Wonder i drugi. Iako glazbu obožava, Mijo studira menadžment te ima i drugih ciljeva u životu. "Ali ću dati sve od sebe da mogu raditi to za što živim i da mogu od toga živjeti", ističe. U nastavku karijere planira i dalje izbacivati singlove na tržište, no ima i drugih planova o kojima zasad još ne želi pričati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.