Mijo bi mogao požaliti: Golišava Nuša pokazala što može sa svojim tijelom

Foto: Instagram

POBJEDNICA druge sezone Gospodina Savršenog, slovenska pjevačica Nuša Rojs, polako zaboravlja neuspjeh s Mijom Matićem. Iako ju je izabrao kao svoju potencijalnu partnericu, Mijo je brzo shvatio da njihova veza nema budućnost.

Nuša se tjedan dana nakon što je emitirano finale showa zaputila na more, a pored fotografije objavila je znakovite stihove.

"Mislim, što si doista izgubio? Znaš da si došao ni iz ničega i u isto ćeš se i vratiti. Što si izgubio? Ništa", napisala je.

Sa svojim je pratiteljima podijelila nekoliko snimaka na kojima pjeva razne pjesme pa čak i turbofolk, ali i snimke na kojima izvodi poze iz joge.

Podsjetimo, Nuša je otkrila da se Mijo distancirao kad mu je najavila da bi se mogla preseliti u Zagreb i tu naći posao.

"Nije mi više pisao, bilo mi je teško. Nakon četiri dana se javio i napisao mi da je malo razmišljao o tome i da se ne osjeća više kako se osjećao. I da je bolje da se više ne viđamo da ne bih bila povrijeđena. Ali Mijo, ja sam već povrijeđena", rekla je Nuša nakon svega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.