Mickey Rourke se ubacivao tinejdžerici pa završio s ruskom manekenkom

MICKEY ROURKE žari i pali gdje god se pojavi. Ukoliko je netko mislio da je šarmiranje svega živog i neživog rezervirao samo za našu zemlju, nije. Tako je ovih dana uhvaćen kako se u Londonu, gdje trenutno boravi, opet svima uvaljuje, a koliko uspješno, procijenite sami.

Rourke je sa svojom svitom upao na studentsku zabavu punu vrućih ljepotica, koje su ga, naravno, odmah oduševila. Međutim, nije imao baš sreće, pričaju prisutni. Djevojka na koju se namjerio, navodno još tinejdžerica, kojoj je cijelu noć plaćao alkoholna pića Mickeyja je odbila jer je - star.

Međutim, čini se da holivudska zvijezda za osamnaetogodišnjakinjom nije dugo plakala; ubrzo se okrenuo atraktivnoj 24-godišnjoj Ruskinji, koja je usput i profesionalni model, koju nije trebao dugo nagovarati da pođe s njim. nakon  nekoliko čašica alkohola, golupčići su viđeni kako s Rourkeovim automobilom odlaze u duboku noć.

Glumac koji je izazvao neviđenu pomamu sedme sile u Dubrovniku, u Hrvatskoj je šarmirao što novinare, što prolaznike, a što nepoznatu brinetu koja mu u sredozemnom biseru pravi društvo svakodnevno. Mickey Rourke tako je, upitan od sedme sile kako je proveo noć u Dubrovniku odgovorio: "Ševio sam!". Čini se da je to pitanje na koje često odgovara!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.