Mia Negovetić nakon što su joj ispali umjetni zubi tijekom nastupa: Što da kažem?

Foto: Press

Mia Negovetić javila se nakon što su joj u drugoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato na pozornici ispali umjetni zubi.

"Što da kažem? Nema potrebe da previše komentiram, s obzirom na to da svi već znate što se dogodilo. Bez obzira na to, ja sam zadovoljna svojim nastupom i drago mi je da sam dobila Vannu najviše iz razloga jer se njezinim riječima vodim već godinama. Samo budi svoja i slušaj svoje srce'. Druga emisija je iza nas, sad slijedi nešto što nikada od mene niste čuli. Pripremite se", poručila je 21-godišnja pjevačica.

U komentarima joj se potom javila Vanna. "Ma ti možeš što hoćeš, moja omiljena srcolomko i to od davnih dana", napisala je.

Podsjećamo, Mia je izvela pjesmu Da ti nisam bila dovoljna, koju je Vanna pjevala u grupi ET. Nakon što su joj ispali umjetni zubi, nastavila je pjevati kao da se ništa nije dogodilo, što je oduševilo žiri i sve u studiju.

Još veće oduševljenje, ali smijeh, izazvala ja kada je zube ubacila u Enisovu šalicu. "Ostala sam bez zubi, ali dešava se", poručila je Mia nakon nastupa. "Znači, takva je pjesma da zubi otpadaju", našalio se odmah Enis Bešlagić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.