Navijači na fotki Messija s peharom uočili neobičan detalj: "To mu je donijelo sreću"

Foto: Instagram

FANOVI Lionela Messija uočili su jedan neobičan detalj na njegovoj nozi nakon pobjede Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a mnogi su uvjereni da mu je upravo to donijelo sreću.

Naime, kako se može vidjeti na fotki na kojoj Messi pozira s Enzom Fernandezom držeći pehar, Messi je na lijevoj nozi ispod velike tetovaže imao omotanu crvenu vrpcu.

Vrpcu nosio četiri godine?

Vrpca je bila poklon novinara nakon remija Argentine s Islandom 1:1 na Svjetskom prvenstvu 2018. Novinar je objasnio da mu je vrpcu dala majka te je tvrdio da mu je donosila sreću, prije nego što ju je odlučio pokloniti nogometašu.

Messi je vrpcu nosio na sljedećoj utakmici u skupini protiv Nigerije, kada je Argentina pobijedila 2:1, na veliko oduševljenje novinara koji je pokazao prema nebu i postao emotivan.

To znači da je zvijezda PSG-a vjerojatno nosila vrpcu posljednje četiri i pol godine. A u tom vremenu Messi nije osvojio samo Svjetsko prvenstvo s Argentinom već i Copa Americu 2021.

Brojni obožavatelji na društvenim mrežama nisu skrivali oduševljenje Messijevom gestom.

"Došle su mi suze na oči. Kako netko može biti i skroman i velik u jednakim mjerama je uistinu lijepo", napisao je jedan navijač.

"Ne postoji nitko kao on... jednostavno je najbolji!" složio se drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.