Meghan Markle na kraljevskom vjenčanju proživjela je noćnu moru svake žene

Foto: Getty Images

NA JUČERAŠNJEM kraljevskom vjenčanju Meghan Markle doživjela je noćnu moru svake žene. Naime, na svadbi su bile čak tri bivše djevojke princa Harryja.

Princeza Eugenie udala se za menadžera Jacka Brooksbanka, a među brojnim gostima našle su se i Harryjeve bivše.

Chelsy Davy, južnoafrička odvjetnica koja je s Harryjem bila oko sedam godina, i Cressida Bonas, manekenka i glumica s kojom je bio u vezi dvije godine, stigle su zajedno, a nisu skrivale da se dobro zabavljaju.

Ellie Goulding, za koju se smatra kako je bila posljednja Harryjeva cura prije nego što je upoznao sadašnju suprugu 2016. godine, također je bila na vjenčanju. Sve tri Harryjeve bivše odabrale su plavo, u različitim nijansama.

Embed from Getty Images

Kako pišu britanski tabloidi, to je prvi put da su Harry i Meghan na istom mjestu s bilo kojom od njegovih bivših djevojaka još od vjenčanja u svibnju.

Princeza Eugenie bliska je prijateljica sa sve tri Harryjeve bivše, a posebno s Cressidom koju je i spojila s princem Harryjem.

Embed from Getty Images

I Cressida i Chelsy bile su na vjenčanju Harryja i Meghan u svibnju. Nije stoga iznenađenje što su sve tri bile pozvane i na ovo kraljevsko vjenčanje, na kojem je bilo oko 850 gostiju. Što o tome misli Meghan, odnosno kako se osjećala zbog toga, nije poznato.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.