Meghan je prije vjenčanja imala čudan zahtjev zbog kojeg je sad ismijava sestra

Foto: Guliver Image/Getty Images

SEDAM mjeseci nakon vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, i dalje u javnost izlaze detalji priprema za ceremoniju. Nedavno su britanski tabloidi objavili zanimljiv zahtjev vojvotkinje od Sussexa koji je iznijela netom prije vjenčanja.

Vjenčanje se održalo u kapeli sv. Georgea u Windsoru, a Meghan je smetao ustajali miris unutrašnjosti. Došla je na ideju da osoblje palače netom prije ceremonije osvježi zrak osvježivačima u spreju, a kraljičina posluga odbila je taj zahtjev. Neki smatraju da je potpuno besmisleno i bizarno osvježivačima zraka mijenjati miris tako stare kapele u kojoj se već 500 godina održavaju vjenčanja i sprovodi.

Meghan je zbog zahtjeva ismijala i njezina sestra Samantha koja se oglasila na svom Twitteru.

"Čula sam da je moja sestra htjela ekipu za osvježavanje zraka u kapeli iz 15. stoljeća. Hoće li zvati istjerivače duhova kada vidi duh Anne Boleyn kako nosi svoju glavu u rukama i šeta po dvorcu?" napisala je Samantha.

Anne Boleyn bila je druga žena Harryjevog pretka (čije ime princ nosi), kralja Henrika VIII., koji joj je odrubio glavu jer nije rodila sina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.