Meghan je lagala Opri, a zapisi s njezinog obrisanog bloga to i dokazuju

Foto: Instagram

MEGHAN MARKLE tvrdi da je prije upoznavanja princa Harryja vrlo malo znala o kraljevskoj obitelji, iako je o svom snu da postane princeza i vjenčanju princa Williama i Kate Middleton pisala na svom blogu još prije sedam godina.

Tijekom intervjua s Oprom Winfrey, koji je podigao puno prašine, vojvotkinja od Sussexa rekla je kako nije znala puno o kraljevskoj obitelji prije nego je upoznala princa Harryja, no još 2014., kad je radila kao glumica, na svom je blogu pisala o kraljevskoj obitelji i snu da postane princeza, piše The Sun.

U svom već neko vrijeme ugašenom blogu The Tig Meghan je pisala kako je odrasla sanjajući da postane princeza te o pompi koja je okruživala vjenčanje Kate i Williama. "Čini se da odrasle žene zadržavaju tu maštariju iz djetinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog vjenčanja i beskrajan razgovor o princezi Kate", pisala je, između ostalog.

Neki od njezinih prijatelja iz djetinjstva također tvrde kako je imala veliki interes za kraljevsku obitelj tijekom odrastanja, posebno za princezu Dianu. Ninaki Priddy rekla je za The Sun da je Meghan "uvijek bila fascinirana" kraljevskom obitelji i da želi biti "princeza Diana 2.0".

Kraljevski biograf Andrew Morton tvrdi da je, kad je Meghan imala 16 godina, promatrala sprovod princeze Diane sa "suzama koje su joj curile niz obraze".

Ranije ovog tjedna britanski mediji pisali su kako su Meghan i Harry teški oko 100 milijuna funti, jer je vrijednost zapanjujuće vile s devet spavaćih soba, koju su prošlog ljeta kupili u Kaliforniji, porasla.

Naime, posjed koji su kupili u Montecitu za 14.65 milijuna dolara u lipnju 2020. godine sad bi mogao vrijediti tri puta više, prema agentima za nekretnine iz tog područja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.