Megan Fox napala bivšeg muža zbog fotke koju je objavio: Ne razumijem zašto to radiš

Foto: Guliver Image/Getty Images, Instagram

MEGAN FOX napala je svog bivšeg muža Briana Austina Greena kad je vidjela fotografiju koju je objavio na Instagramu za vikend. Na njoj se nalazio njihov četverogodišnji sin Journey, a to se Megan nije svidjelo.

Green je nakon ljutitog komentara bivše supruge fotografiju na kojoj su on i sin maskirani za Noć vještica obrisao.

Fox, koja s njim ima i osmogodišnjeg sina Nou te šestogodišnjeg Bodhija, odlučila mu je javno napisati da nije sretna.

"Zašto Journey mora biti na ovoj fotografiji? Nije ih teško izrezati. Ili odabrati fotografiju na kojoj nisu. I ja sam se odlično zabavila s njima za Noć vještica pa možeš vidjeti da ih nema na mom profilu. Znam da voliš svoju djecu, no ne razumijem zašto ih ne možeš prestati objavljivati na Instagramu. Toliko si opijen stvaranjem priče da sam ja majka koje nema u priči i da si ti posvećeni otac godine. Kod tebe su pola vremena. Čestitam, divna si osoba! Zašto ti je potreban odgovor javnosti kad je dovoljno da vidiš da te tvoja djeca vole?" napisala mu je.

Meghan je ove godine objavila samo fotografije sebe i svojih prijateljica u kostimima, a fotografije sinova nije objavljivala od listopada prošle godine.

Green je poslušao njenu primjedbu i nakon brisanja fotke sa sinom objavio onu na kojoj je sam.

U kolovozu je Green javno prozvao Megan nakon što je ona objavila fotografiju s novim dečkom Machine Gun Kellyjem.

"Bolno lijep dečko. Moje srce je tvoje", napisala je, a onda je Green kopirao taj status i objavio ga uz fotografiju s njihovim sinovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.