"Mazao je kokain po desnima": Bivši muž najbogatije Hrvatice lažirao sudski test na drogu?

Foto: Wenn

JAMES STUNT, bivši suprug Petre Ecclestone, prevario je sud na testovima za drogu tako što je podmetnuo lažne uzorke urina, kako bi i dalje mogao ostati u kontaktu s djecom, tvrdi njegov bivši tjelohranitelj za Daily Mail.

Justin Kalnutis, koji je pet mjeseci radio kao tjelohranitelj milijardera, kaže da su on i još jedan prijatelj dobili 150 funti (oko 1250 kuna) za čiste uzorke urina koji su navodno sudu trebali dokazati da je Stunt bio čist tijekom sudske parnice za skrbništvo nad djecom.

"Stunt je sudu morao dokazati da ne koristi droge da bi mogao ostati u kontaktu s djecom", kaže Kalnutis za britanski tabloid. To se odvijalo u siječnju kad je, prema tvrdnjama Kalnutisa i još nekoliko bivših Stuntovih radnika, on redovito koristio kokain i pušio crack.

U to vrijeme u britanskim medijima izašla je i fotografija nečega što je izgledalo kao vrećica kokaina na noćnom ormariću u Stuntovoj sobi.

Kći Bernieja Ecclestonea i najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone, Petra, tad je dobila potpuno skrbništvo nad petogodišnjom Lavinijom i trogodišnjim blizancima Jamesom i Andrewom, ali je postignut dogovor da i Stunt može provoditi vrijeme s djecom. 

Njezini odvjetnici tad su tvrdili da je za krah njihovog sedmogodišnjeg braka kriva Stuntova ovisnost o drogama, što je drastično promijenilo njegovo ponašanje. Međutim, njegovi odvjetnici htjeli su dokazati da je on droge uzimao samo povremeno te da može bez njih. 

Bivši tjelohranitelj tvrdi da je uzorak svog urina u kondomu predao 10. siječnja jednom od članova Stuntova tima. "17. siječnja me isti taj tip pitao hoću li dati još jedan uzorak, ali tad sam odbio. Rekao sam da ne mogu jer sam uzimao neke dodatke koji bi se mogli pokazati u nalazima. Nakon prvog puta počeo sam razmišljati o tome što sam učinio, a i pričao sam o tome sa svojim roditeljima koji su bili veoma ljutiti", kaže tjelohranitelj porijeklom iz Litve. 

On tvrdi da je Stunt uzimao droge redovito te da je kokain mazao po zubnom mesu jer bi mu nos počeo krvariti ako bi ga ušmrkao. Kaže i da je znao pušiti crack tijekom letova privatnim avionom. "I mi ostali koji smo bili na letu smo počeli osjećati posljedice njegovog pušenja. Srećom su vrata cockpita bila zatvorena pa dim nije mogao doći do pilota i kopilota", kaže on. 

Stunt je nedavno viđen s manekenkom Kristinom Wurtemberg s kojom je navodno trenutno u vezi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.