Marmaris postao hit-destinacija: "Žene od 20 do 70 godina traže avanture s barmenima"

Foto: Shutterstock

Grad Marmaris u Turskoj postao je nova hit-destinacija među turistima, a posebno ga obožavaju mlade Britanke.

Svaki bar na plaži ima mlado muško osoblje koje poslužuje goste bez majice te izvodi seksi performanse. The Sun piše da ovaj grad svake godine posjećuje sve više Britanki u dobi od 20 do 70 godina koje traže ljetnu romansu. Neke su se, pišu britanski mediji, spetljale s lokalnim muškarcima. O svom iskustvu progovorila je 22-godišnja Katie Rees iz Walesa.

"Ovo je Tajland za žene. Imala sam seks za jednu noć s barmenom Omarom. Znam da on ima desetak drugih žena, ali ovdje sam samo zbog zabave. Volimo Turke jer su visoki, tamni, zgodni i bolji u krevetu od naših dečki. Rekla sam Omaru da bih mu mogla slomiti srce ovog ljeta, ali on je odgovorio da to nije moguće", ispričala je.

Britanke se zbog avantura u Turskoj osramotile na Facebooku

Dok su Britanke tražile pažnju i avanturu s Turcima na plaži, na Facebooku se pojavila grupa koja trenutno ima više od 16.000 članova. U toj se grupi, bez službenog administratora, javno proziva i sramoti mnoge turistice. Svaki dan se pojavljuju nove objave o Britankama, koje se optužuje za "krađu" muškaraca iz Turske. The Sun piše da su uz to priložene razne fotografije i upozorenja.

39-godišnja Cheryl Farnan-Jones, koja u Marmarisu živi od 2018., kaže da se njeno ime spominjalo u grupi. "Osjećala sam mučninu u želucu. Pored moje slike je pisalo: 'Bilo je i vrijeme da otjeramo ovu podlu staru kravu koja krade Turke'", ispričala je.

Tvrdi da su je optuživali da je ovisna o muškarcu Imamu i da mu plaća za odnose. "Objavili su sliku mene, moje kćeri i mame govoreći da muzemo novac od svojih turskih ljubavnika. Ovu stranicu treba ukloniti, uništava nam živote", dodala je.

Oglasio se vlasnik jednog bara

U sve je upoznat i 27-godišnji Mehmet Can Korkmaz, vlasnik jednog od tamošnjih barova. Za The Sun je ispričao da zna što rade njegovi zaposlenici, ali da zna i za grupu na Facebooku. Njemu je, kaže, sve to prilično smiješno.

"Kad ljudi dođu ovdje, mi se lijepo i pristojno odnosimo prema njima, poklanjamo im pažnju, no kad gošće požele nešto više, uvijek im kažemo: 'Ne, mi imamo djevojke.' Neke žene to dobro podnesu i samo kažu 'ok', ali uvijek ima i onih koje nas pokušavaju nagovoriti da ostavimo svoje djevojke", ispričao je.

"Ako žene odluče spavati s našim konobarima, to je njihova stvar. Ne mogu ja to kontrolirati. Neke od tih afera prerastu u dugotrajne veze, neke ne. Privlačni smo jer dobro izgledamo i dobri smo u krevetu", dodao je.

No nije sve uvijek tako lako. Hoteli u Turskoj Britankama zabranjuju da dovode ljubavnike u sobe. "Menadžerima hotela je muka od toga", rekla je 26-godišnja Sophie Smith iz Newcastlea, koja posjećuje Marmaris četiri puta godišnje.

Koriste Google prevoditelj za lakšu komunikaciju

Nekima u početku problem stvara jezik, no Britanke i Turci i za to su pronašli rješenje - dopisuju se preko poruka i koriste Google prevoditelj kako bi komunicirali i izrazili svoje želje.

"Morali smo komunicirati pomoću Google prevoditelja kad smo se tek upoznali, ali unatoč tome što nismo govorili istim jezikom, uspjeli smo uspostaviti vezu", ispričala je 32-godišnja Ruby Oruc, koja je u Turskoj upoznala svog supruga.

"Prekinula sam vezu i otišla sa svojom obitelji na odmor. Nikad nisam mislila da ću tamo upoznati ljubav svog života", otkrila je.

"Neke Britanke ovdje zarade lošu reputaciju, ali nismo sve takve. Moja veza je iskrena, a poznajem još 12 mladih Britanki koje su u sretnim i uspješnim vezama s Turcima. Nemojte me krivo shvatiti, ali žene moraju biti pametne", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.