Marko Bošnjak (19) prisjetio se rada u fast foodu: "Evo vam video mene dok plačem..."

Foto: Instagram

Marko Bošnjak, koji je prošle godine s pjesmom Moli za nas osvojio drugo mjesto na Dori iza Mije Dimšić, prisjetio se vremena kad je radio u fast foodu.

"Evo vam video mene dok plačem i poslužujem goste iz moje Submarine faze. Žao mi je što je ta era prošla tako zapostavljeno, ovo bi bila još veća fast food ekskluziva", napisao je 19-godišnji pjevač uz nekoliko snimki iz restorana brze hrane. 

Potom je objavio snimku u kojoj je ispričao kako mu je nevjerojatno da se toliko proširila priča o tome gdje je radio. "Taman sam se vratio iz Njemačke i trebao mi je novac, morao sam nekako platiti račune - i to je i dan danas evo ekskluzivna novost, da mi je propala karijera i da radim u fast foodu", rekao je Marko.

"Tako da ću sad najaviti nešto -  iduće godine ću otvoriti svoj fast food. Gledat ću da to bude prije albuma kojeg izbacujem", dodao je pjevač i pitao svoje pratitelje kako da nazove fast food. Je li se Marko šalio ili doista otvara fast food - nije poznato. No svakako je dobio zanimljive prijedloge za svoj potencijalni restoran.

Inače, Marko, porijeklom iz Prozora-Rame, pozornost javnosti privukao je 2016. godine kad je kao dječak nastupao u showu Pinkove zvezdice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.