Mario Petreković planirao snimiti nastavak Titanica, no santa leda završila je u njegovoj čaši

IAKO se ustalilo mišljenje da je zabava na Zrću najluđa u klubovima na kopnu, sinoć su se svi posjetitelji Zrća uvjerili u suprotno gledajući u brod Argonaut na kojem se odigrao pravi party. Brojni ljudi su iz klubova na Zrću, promatrali brod koji je primio dvjestotinjak sretnika te se ljuljao ritmu hitova što ih je odabrao i pripremio DJ Bizzo Bodega.

Ekipica je bila jako glasna, a najveći doprinos buci dao je kapetan broda Mario Petreković, koji se više držao mikrofona nego kormila. Osim njega, na brodu je partijao i Jura Blaže iz grupe Connect. Atmosfera je uzavrela do kraja kada se mikrofona uhvatio Bizzo i otpjevao nove hitove Bolesne braće. Na brodu je bila ekipa iz svih europskih država, a najglasniji su bili svjetski prvaci u nogometu, Španjolci.

Mario Petreković tom je prilikom izjavio kako je primarni cilj bio osvajati druge brodove te snimiti uvodne kadrove filma "Titanic 2", gdje će glumiti Leonarda Di Capria, Kate Winslet i jedinu preživjelu ženu, Barbaru Walters. No, plan se pomalo izjalovio jer je santa leda umjesto u brodu, završila u Marijevoj čaši pića koje ga je ispunilo energijom.

Više fotografija pogledajte u Indexovom Nightlifeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.