Marin Miletić posvetio objavu partnerici Kristini: Posebna je i vrijedi svake pažnje

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

MARIN MILETIĆ je na Instagramu pozvao pratitelje da zaprate novi profil njegove partnerice Kristine Krepele nakon što su njoj hakirali stari.

"Bilo bi potpuno suludo ne zapratiti jednu predivnu glumicu. Dragoj mi je neki zločesti lik hakirao profil, nije pristala na ucjene i sve je pokrenula na novo. Podržite mi ju i zapratite. U svakom slučaju - posebna je Kristina i vrijedi svake pažnje", napisao je saborski zastupnik i dodao emotikon srca.

Naime, sredinom lipnja glumica je otkrila da je bila žrtva prevaranta na internetu. 

"Sve novo i sve ispočetka. Dogodilo se i meni ono što sam mislila da nikad neće. Zato nikad ne reci nikad. Jednim malim, paničnim potezom dozvolila sam čovjeku koji je izabrao zarađivati na tuđoj tuzi i na krađi tuđih uspomena, hakirati i izbrisati moj Instagram profil. U jednoj sekundi otišlo je pet i pol godina fotografija, objava i uspomena. Ode ljudima u jednoj sekundi i život, a kamoli ne profil na društvenoj mreži", napisala je tada

Podsjetimo, Marin i Kristina prvi put su snimljeni početkom svibnja. Zajedno su šetali Maksimirom, a nakon toga je uočeno i da se prate na društvenim mrežama te si često lajkaju objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.