Marija Šerifović: Ovaj duet nikako nisam htjela snimiti, odbila sam pod cijenu života

Screenshot: YouTube

SRPSKA pjevačica Marija Šerifović nedavno je gostovala u emisiji Premijera u kojoj je otkrila kako "ni pod cijenu života" nije željela snimiti pjesmu Ti i ja sa srpskim pjevačem Sašom Matićem, koju je naposljetku s njim otpjevala Jelena Rozga. 

"Demo snimku za pjesmu Ti i ja sam otpjevala ja. Autor Saša Nikolić je želio da snimim tu pjesmu. Ja sam to odbila, po cijenu života. Onda je Saša Nikolić pustio Matiću, onda je on rekao: 'Ja tu pjesmu uzimam, nema govora'", otkrila je. 

Otkrila je i kako ju je potom Matić zvao i nagovarao da je otpjeva s njim, ali da nije pristala: "Rekla sam: 'Ne mogu, ne osjećam pjesmu, ne sviđa mi se.'"

Nije se pokajala 

Međutim, kako kaže, nagovaranju tu nije bio kraj: "Onda me krenuo i Saša Popović maltretirati za to: 'Idi, snimi sa čovjekom pjesmu.' Uopće nije do čovjeka, snimila bih s njim najljepšu pjesmu, naravno, ali mi se ova nije svidjela. Postojali su pritisci, ali ja to nisam željela." 

Za kraj je dodala kako se nije pokajala što nije snimila duet te da joj je verzija Rozge i Matića super, ali da smatra da je pjesma "mekana" te da joj "i dalje nešto fali". 

Podsjetimo, nedavno je izašao duet Pola sunca s Matijom Cvekom koji se ubrzo popeo na prvo mjesto YouTube trendinga, a pjevačica je također najavila koncert u zagrebačkoj Areni koji će se održati 8. ožujka 2024., na Dan žena. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.