Marija Karan i Vladan Balaban dobili zabranu prilaska nakon što ju je on ošamario

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

VLADAN Balaban, dečko srpske glumice Marije Karan, dobio je zabranu prilaska nakon što ju je u subotu udario u svom automobilu, piše B92. Zabranu prilaska dobila je i glumica.

Odvjetnik Radomir Munižaba potvrdio je da je zabrana prilaska u trajanju od 48 sati izrečena i jednoj i drugoj strani.

Incident između zvijezde Larinog izbora i njezinog dečka dogodio se u subotu, kada su se žestoko posvađali. Vladan je, prema navodima medija, udario Mariju, a ona mu je protupožarnim aparatom razbila staklo na skupocjenom automobilu.

Blic je javio da je stanovnike Francuske ulice u centru Beograda u nedjelju u 4:05 probudila žučna svađa i obračun te je zbog toga policiju pozvao jedan od susjeda. Prijavio je da se u Francuskoj ulici kod broja 29 nalazi džip iz kojeg zapomaže jedna žena.

Čim je došla, policija je na ulici zatekla automobil u kojemu se na mjestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mjestu suvozača njen dečko Vladan Balaban.

Do sukoba je, pišu srpski mediji, došlo nakon što je Balaban izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gdje je došlo do verbalne rasprave. Potom je Balaban udario Mariju u predjelu desne strane lica.

Glumica je zatim uzela utege i protupožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom Porscheu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.