Mariah Carey vraća se poslu nakon smrti majke i sestre: Teški tjedni su iza mene

Screenshot: Instagram

Pjevačica Mariah Carey se vraća pjevanju nakon što je tijekom istog dana izgubila majku i sestru. Pjevačica je podijelila svoje osjećaje povodom smrti svoje majke Patricije i sestre Alison, s kojom nije mogla provesti njene posljednje trenutke, iako je Alison to željela.

U nedjelju je slavna pjevačica objavila video s probe za svoje nadolazeće koncerte u Kini i Brazilu. U videu Mariah izvodi sporiju, skraćenu verziju svoje pjesme It's Like That iz 2005. godine, a svojim je pratiteljima poručila: "Vidimo se uskoro."

"Volim vas"

U opisu objave navela je da se vratila poslu te se zahvalila fanovima na podršci. "Ovi posljednji tjedni bili su teški, ali izuzetno cijenim ljubav i podršku svih i jedva čekam susret s obožavateljima u Kini i Brazilu. Volim vas", napisala je Mariah Carey.

Pjevačica je nakon gubitka majke i sestre poručila: "Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku. Nažalost, tragičnim spletom događaja moja je sestra izgubila život istog dana. Cijenim svačiju podršku, ljubav i poštovanje privatnosti u ovo teško vrijeme."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.