"On želi djecu, ona ne": Mariah Carey prekinula s 14 godina mlađim plesačem

Foto: Instagram

Mariah Carey (54) i njezin dugogodišnji dečko, plesač Bryan Tanaka (40) prekinuli su nakon sedam godina veze. Kako doznaje Page Six, razlog prekida bio je taj što Tanaka želi imati djecu, ali Carey ne želi.

Ne slažu se po pitanju djece

"On želi imati obitelj. Ona se ne slaže s tim", rekao je izvor. Mariah sa svojim bivšim suprugom Nickom Cannonom ima 12-godišnje blizance Moroccana i Monroe. Tanaka, s druge strane, nema vlastite djece.

O njihovom prekidu počelo se šuškati prije nekoliko dana kada ja Mariah sama otišla na putovanje u Aspen u Coloradu. Bryan također nije bio na njezinoj turneji koja je započela u studenom. Inače, radio je kao njezin plesač od 2006., a vezu su započeli 2016. godine.

"Želi započeti svoj život", dodao je drugi izvor.

Ovo im nije prvi prekid

Carey je dodatno potaknula nagađanja da je vezi kraj kada je ranije ovog mjeseca rekla za People da je imala tešku godinu. "Veselim se ovom Božiću cijele godine. Točnije, od prošle godine jer prošla godina nije bila najbolja", rekla je.

Dobitnica Grammyja i Tanaka posljednji su put viđeni zajedno za njezin rođendan u ožujku. Ovo nije njihov prvi prekid. Carey je prekinula vezu s Tanakom 2017., no brzo su se pomirili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.