Manekenka koju je napumpao Jude Law ponosno pokazala trbuh na internetu

MAJKA četvrtog djeteta Judea Lawa mlada glumica u usponu Samantha Burke, pojavila se u nizu fotografija na internetu zorno pokazujući svoj trbuščić odjevena samo u donje rublje.

Unatoč pokušajima njezinih roditelja da je prikažu kao iskorištenu djevojku, Samantha se ponaša totalno suprotno. Burke je prošlog tjedna pred odvjetnicima i medijima potvrdila da je djetetov otac britanski glumac Jude Law.

Na novim fotografijama izgleda ponosno dok pokazuje svoju figuru prije i tijekom trudnoće. U jednom intervjuu ljutiti roditelji svoju kćerku opisuju kao mirnu djevojku koja nije sklona pokazivanju svojih draži muškom društvu.

"Samanthina obitelj je u šoku nakon vijesti o trudnoći. Ona nema gotovo nikakvog iskustva s muškarcima. Ne znamo je li ikad bila u vezi s nekim", rekao je bliski izvor za časopis The Sun.

Sva ta roditeljska ljutnja pala je u vodu kad je isplivala informacija da je Samantha neko vrijeme radila u Hootersu gdje se zahtijeva oskudna uniforma ne bi li se privukao što veći broj mušterija, posebice muškog dijela.

Dijete iz dvotjedne veze s poznatim glumcem Judeom Lawom planira nazvati Sophia. Law, poznat po tome što je bivšu djevojku Siennu Miller prevario s dadiljom, navodno je sretan zbog trudnoće i velika je podrška nepoznatoj glumici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.