Mali Jaxon rođen je bez pola lubanje, no veliki je borac: Upoznao je i Djeda Božičnjaka

Foto: Facebook

DIRLJIVI je to bio trenutak za njegove roditelje, a raznježio je i brojna srca. Jaxon Buell rodio se bez pola lubanje te su mu liječnici prognozirali da neće preživjeti, a maleni je ipak nedavno proslavio svoj prvi rođendan. Čak je naučio i reći "Volim te" svojim roditeljima koji svakodnevno objavljuju sve informacije oko svojeg malog borca na Faceboku.

Mali borac upoznao je Djeda Božičnjaka u čijem naručju mu je bilo jako ugodno pa je i zadrijemao, a božićne fotografije na Facebooku je "lajkalo" skoro 50 tisuća ljudi.

"Želim poslati božićnu čestitku cijelom svijetu od mene, moje mame i moga tate. Hvala vam što ste mi podrška! Od moje obitelji - vašoj... Sretan Božić i Sretna Nova godina!! JaxonStrong", poručili su njegovi roditelji. 

Brittany i Brandon bili su shrvani kada su čuli dijagnozu svoga sina još u trudnoći, no nisu htjeli odustati. Kako su veliki vjernici pobačaj nije dolazio u obzir.

Iako su prognoze bile crne, maleni ipak lijepo napreduje. Njegovi roditelji svjesni su da Jaxon nikada neće živjeti kao ostala djeca, ali žele mu pružati sve što mogu. 

Morning talking sessions with Jaxon... "I love YOOUU!!" #JaxonStrong

Posted by Jaxon Strong on Thursday, October 29, 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.