Maja Šuput kao Lady GaGa: Volim sve što je drugačije i nenormalno!

POTAKNUTI fotografijama s prošlotjednog otvorenja West Gatea na kojima Maja Šuput pozira u maniri koja neodoljivo podsjeća na onu Lady GaGe, nazvali smo Maju da nam malo prokomentira svoj novi stajling i naišli na objašnjenje da stajling - nije novi! "Ja ovako izgledam svaki dan, sezona me baš pogodila. Obožavam kožu i stalno sam u kožnim hlačama i ostaloj kožnoj odjeći, svaki dan hodam tako", kaže Šuputica. "Obožavam sve što je drugačije i nenormalno, pa tako i ovaj stajling", kaže.

"Naočale mi je poklonio vozač i trenutno su mi pravi hit!"

"Pogotovo naočale, one su mi trenutno pravi hit. Dobila sam ih od svojeg vozača i super su mi, ne odvajam se od njih", kaže nam Maja koja tvrdi, nije inspirirana prepopularnom Lady GaGom.

A da voli kožu Maja je dokazala i u svojem posljednjom spotu "Ljubi me" u kojem se u potpuno golišavom stajlingu Marka Grubnića Maja našla u klinču s petoricom super zgodnih manekena - i pritom, priznaje, besramno uživala.

"Nikad se nisam bolje osjećala"

Maja si je novi spot poklonila za trideseti rođendan koji je nedavno proslavila trodnevnom feštom, a godina se, priznala nam je tada, nimalo ne boji. A ne boji se Maja ni ljubavi, iako je nedavno okončala osmomjesečnu vezu s poduzetnikom Andrijanom Plenčom. "Inače, nikad se nisam bolje osjećala. Zaljubljena nisam, nemam dečka, ljubavnika, muža, ali moram priznati, nikad se u životu nisam bolje osjećala. Htjela bih da ovaj osjećaj, ovo stanje, potraje zauvijek", ispričala nam je Maja.

Maja ima novog dečka?

Ipak, kuloarima se šuška da je Šuputica Plenči već našla zamjenu, pa je tako ovih dana viđena s zagonetnim dečkom o kojem nam nije htjela ništa reći. "Reci mi, molim te, odakle ti to", demantirala nam je Maja da je opet zaljubljena, iako nešto sumnjamo da nas svjedoci lažu. Ali, nećemo inzistirati, nije pristojno - radije ćemo pričekati da nam Maja svoju novu ljubav predstavi sama. Poznavajući njezin veseli karakter, prpošnost i pričljivost, nećemo dugo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.