Magična pustolovina okusa: Najbolja jela koja morate probati u Disneylandu

Gastronomski putniče, oprez! Disneyland je već poznat kao najradosnije mjesto na Zemlji, ali tu bajkovitu destinaciju možemo opisati i kao vrhunsko odredište za ljubitelje hrane. Izaći iz Disneylanda bez probavanja nevjerojatno ukusnih jela bilo bi kao otići u Pariz, a ne vidjeti Eiffelov toranj. Otkrij najbolja jela koja te čekaju u ovoj čarobnoj zemlji!

1. Dole Whip - Adventureland

Započnimo s klasikom. Ova poslastica na bazi ananasa i mekanog sladoleda čisti je egzotični užitak. Kremasta i osvježavajuća, Dole Whip je savršen desert za hlađenje nakon dugog dana istraživanja parka. Nikako nemoj propustiti ovaj sladoled.

2. Mickey Pretzel - Različite lokacije

Kako posjetiti Disneyland i ne probati ikonu u obliku Mickeyjeve glave? Ovi prekrasni pretzeli nisu samo simpatični, već su i izuzetno ukusni. Topli, mekani i blago slani, savršeni su za brzi snack dok se divite Disneyjevim atrakcijama.

3. "Monte Cristo Sandwich" - New Orleans Square

Ovaj sendvič je pravi gastronomski spektakl. Punjen svinjetinom, puretinom i sirom, zatim uronjen u tijesto za palačinke i duboko pržen do savršenstva. Serviran sa prahom šećera i voćnim džemom, ovaj sendvič je spoj slatkog i slanog na neočekivan, ali fantastičan način.

4. "Churros" - Frontierland

Disneylandovi churros su svjetski poznati i to s pravom. Topli, hrskavi i posuti cimetom i šećerom, ovi duguljasti deserti su savršeni za grickanje dok uživate u paradi ili vatrometu.

5. "Ronto Wrap" - Galaxy's Edge

Za ljubitelje "Star Wars" franšize, Ronto Wrap je neizostavni dio posjeta Disneylandu. Ova pita, ispunjena roštiljem, kobasicom, coleslawom i tangy sosom je zaista ukusna avantura koja će te teleportirati direktno u daleku galaksiju.

6. "Blue Milk" - Galaxy's Edge

Ostajemo na temi "Star Wars" s ovim osvježavajućim napitkom. Ne, ne radi se o mlijeku u pravom smislu, nego o slatkom, voćnom smoothieju tropskog okusa koji je postao omiljeni napitak među ljubiteljima franšize.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.