"Madonna neće ukrasti moju unučicu. Zašto ona uopće želi tuđu djecu?!"

ČINI se kako u nekim slučajevima novac i slava ne donose sreću već samo probleme. Jedan takav primjer je pop kraljica Madonna koja je odlučna u namjeri da posvoji 4-godišnju Mercy James iz afričke države Malavi. Osim što je direktor posvajališta rekao kako ne gledaju samo financijsko stanje posvajatelja nego buduće roditelje gledaju iz moralne perspektive, što nije nimalo dobro za Madonnu i njezin kontroverzan život, reagirala je baka koja odjednom želi svoju unučicu natrag.

"Zašto ta pjevačica želi tuđu djecu? To je krađa. Neću pustiti malenu Mercy", izjavila je 61-godišnja Lucy Chekechiwa, baka djevojčice koji Madonna želi posvojiti. Osim što je ustrajna u tome da svjedoči na sudu i da zadrži svoju unuku, Lucy priznaje kako je pristala na posvojenje, ali uz uvjet da se Mercy vrati kući kada navrši šest godina.

Ne zna se tko je otac malene Mercy, ali predpostavlja se da je riječ o maloljetniku koji je umro od AIDS-a


Djevojčica koju Madonna silno želi posvojiti je završila u sirotištu nakon što joj je 18-godišnja majka umrla pri porodu. Ne zna se točno tko joj je otac, ali se pretpostavlja da je riječ o maloljetniku koji je umro od AIDS-a. Pjevačica koja već ima troje djece, 12-godišnju Lourdes, 8-godišnjeg Rocca i Davida kojeg je također posvojila u afričkoj državi, zaputila se u Afriku gdje će iznajmiti vikendicu u glavnom gradu Malavije. Madonna će tamo provesti tjedan dana dok će Mercy biti tamo dok se ne donese konačna odluka. Jučer su i službeno potpisani svi dokumenti dok je prvo sudsko saslušanje u ponedjeljak.

A.M.
Foto: JLP, The Sun

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.