Los Ninos de los Ojos Rojos: Sutra na Indexu ekskluzivni free download tri pjesme

KAKO bi se još više zagrijali za odličan koncert koji će se 23. ožujka održati u Močvari, Index.hr vam sutra poklanja ekskluzivni download tri pjesme Los Ninos de los Ojos Rojos! To su "Sa malo kapi za oči" s posljednjeg albuma "Lo veo todo claro" i dvije pjesme s albuma "Hijos del humo" - "Loco por sonar" i "Passa".

Za pjesmu "Loco por sonar" dobili su posebnu nagradu na međunarodnom festivalu Euro medcafe kojeg je organizirala Europska komisija, a u konkurenciji su bile pjesme socijalnih tematika koje potiču razvoj dijaloga između kultura Mediterana. Dobivši tu nagradu, bili su jedina nagrađena španjolska grupa na tom Festivalu, a i ta im je nagrada karijeru usmjerila u jednom novom i vrlo zanimljivom smjeru.


 
Los Ninos de los Ojos Rojos nedavno su na Indexu predstavili svoj najnoviji spot za pjesmu "Sa malo kapi za oči" koji je snimljen na beogradskom Beerfestu gdje su nastupili pred tisućama oduševljenih posjetitelja. Taj nastup i sve veća popularnost samo su jedan od razloga zbog kojih je bend opet u ovim krajevima, a u okviru regionalne turneje nastupit će: 18. ožujka u DFK - Banja Luka; 19. ožujka u kinu Una - Bihać; 23. ožujka u Močvari - Zagreb; 24. ožujka u klubu Palma - Tuzla; 25. ožujka u Domu omladine - Beograd; 26. ožujka u Domu mladih - Sarajevo i 27. ožujka u Oxygenu - Mostar.

Turneju Los Ninos de los Ojos Rojos s oduševljenjem je prihvatilo i španjolsko Veleposlanstvo u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, a kako je ovo jedna od rijetkih prilika da slušamo i gledamo odličan koncert na španjolskom jeziku - ne preostaje drugo nego 23. ožujka biti u zagrebačkoj Močvari ili u nekom drugom gradu turneje i tulumariti zajedno s Los Ninos de los Ojos Rojos.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.