Lopov se sukobio s bakom (67), nije znao da je majstorica borilačkih vještina

Screenshot: Youtube

LOPOV koji je provalio u stan 81-godišnje Elizabeth McCray nadajući se lakom plijenu brzo je na bolan način saznao da je donio krivu odluku. 

U pomoć je starici pritekla 67-godišnja Lorenza Marrujo koja je 26 godina trenirala borilačke vještine te ima crni pojas u jiu jitsuu. Iako je visoka samo 150 centimetara i teška 45 kilograma, Lorenza je bez problema svladala provalnika koji je napao njenu susjedu. 

Za američki CBS Lorenza je ispričala kako je čula vriskove susjede kojoj je muškarac upao u stan, zgrabio je i protresao, a ona je zbog toga pala na pod. Zgrabila je bejzbolsku palicu i pritekla joj u pomoć. 

"Ugurala sam se između njih dvoje, skočila sam na njega i počela ga udarati. Ustao je i htio mi zavrnuti ruku, ali umjesto toga sam ja izvrnula njegovu. Počeo je vikati da ga ozljeđujem, a ja sam mu rekla da me nije briga što mu se događa jer nije imao pravo napasti staricu", ispričala je Louisa. 

Njene su borbene vještine šokirale i susjedu koju je obranila. 

"Nisam očekivala da će ta mala žena biti toliko hrabra. Rekla sam joj da pazi jer bi nas on mogao ubiti, a ona je odgovorila: 'Ne večeras'", rekla je Elizabeth. 

Starica je nakon napada primljena u bolnicu, no otpustili su je već idući dan. 

Napadač Donald Robert Prestwood (59) uhićen je zbog sumnje za napad na stariju osobu, a dodijeljena mu je jamčevina od 150 tisuća dolara, što je 967,5 tisuća kuna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.