Lopov išetao iz ćelije, procurila snimka na kojoj se vidi kako mu je to uspjelo

Screenshot: YouTube

SITNI lopov iz Bolivije nedavno je završio u medijima diljem svijeta nakon što je navodno uspio pobjeći iz zatvora tako što se provukao kroz rešetke svoje zatvorske ćelije.

Jorge Mantilla, poznat kao Coco, uhićen je u La Pazu prošli tjedan nakon što se snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi kako provaljuje u stan u bolivijskom glavnom gradu, pojavila na društvenim mrežama.

Coco je bio poznat kao "lopov Ville Fatime", po području u kojem je operirao, a nosio je razne alate za pomoć pri provaljivanju kad ga je uhvatila policija. Optužen je za provalu i odveden u lokalni zatvor kako bi dočekao suđenje. No nije proveo puno vremena u zatvoru s obzirom na to da je u subotu uspio pobjeći iz ćelije tako što se provukao između metalnih šipki dok stražari nisu gledali, prenosi Oddity Central.

Snimka Mantille koji je iskoristio svoju vitku figuru da jednostavno prođe kroz ogradu ćelije, a zatim i izađe iz zatvora, procurila je prošlog vikenda, što je zbunilo lokalnu policiju i motiviralo ih da uhvate bjegunca.

Tijekom operacije u popularnom dijelu La Paza policija je uspjela uhvatiti Coca, koji je navodno pokušao pobjeći u susjedni Peru.

Mršavi umjetnik bijega sad je ponovno iza rešetaka, ali pod 24-satnim nadzorom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.