Ljudi su tek sad skužili kako Macaulay Culkin zvuči dok priča i ne prestaju se čuditi

Foto: Profimedia

MACAULAY Culkin ovog vikenda dobio je zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Tim povodom je pred okupljenima održao govor, a njegovi obožavatelji ne prestaju komentirati njegov glas. Naime, budući da je Culkin najpoznatiji po ulozi Kevina u filmu Sam u kući iz 1990. godine, mnogi ga pamte kao dječaka i nisu dosad uopće čuli kako zvuči dok priča sad kad je odrastao.

Culkin je u svom govoru zahvalio svojoj partnerici Brendi Song što ga je podržavala svih ovih godina. 

"Želio bih zahvaliti Brendi. Ti si apsolutno sve. Ti si jedina osoba koja je danas sretnija od mene. Ti nisi samo najbolja žena koju sam ikad upoznao, ti si najbolja osoba koju sam ikad upoznao. Dala si mi svrhu. Dala si mi obitelj", rekao je Culkin.

Mnogi shvaćaju da ga nisu čuli kako priča otkad je odrastao

Iako mnogi komentiraju kako mu je govor bio simpatičan i sladak, mnogi se čude njegovoj boji glasa s obzirom na to da je ovo prvi put da su nakon dugo vremena čuli Macaulaya kako govori. 

"Upravo sam vidio video Macaulaya Culkina kako govori na dodjeli zvijezde na holivudskoj Stazi slavnih i shvatio sam da nikad nisam čuo njegov odrasli glas. Znači, nikad ga nisam čuo kako priča osim u filmovima u kojima je glumio kao dijete", "Nisam znao glas Macaulaya Culkina", "Upravo sam shvatio da nisam čuo ovog čovjeka kako govori od njegove desete godine", neki su od tvitova.

Uspoređuju ga s bratom

Mnogi su i komentirali kako zvuči jako slično svom bratu Kieranu. "Imaju isti glas", "Njegov glas zvuči identično kao Kieranov", zaključili su ljudi. Inače, ovako zvuči Kieran, koji je također karijeru započeo kao dječji glumac, a jedna od najpoznatijih novijih uloga mu je u hit seriji Nasljeđe. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.