Ljudi napadaju Kardashianku zbog prijateljstva s ovom curom: "Čudno je i zbunjujuće"

Foto: Instagram

KOURTNEY KARDASHIAN objavila je nekoliko fotografija sa svojom bliskom prijateljicom Addison Rae te izazvala raspravu u komentarima.

"Jako zbunjujuće prijateljstvo", "Ovo nikad neće prestati biti čudno", "O čemu njih dvije uopće razgovaraju", samo su neki od komentara koji su preplavili njenu objavu. Naime, mnogima je čudno što se 41-godišnja Kourtney druži s 19-godišnjom Addison.

"Jako je čudno to prijateljstvo zbog razlike u godinama", "Što radi s nekim upola mlađim?", ne prestaju se pitati pratitelji najstarije sestre Kardashian.

No Kourtney je veoma brzo odlučila odgovoriti jednom od trolova.

"Ovo prijateljstvo mi je čudno. Ima 41 godinu, a druži se s 19-godišnjakinjama u bazenima", napisao je trol, a Kourtney mu je odbrusila: "Predlažeš neko bolje mjesto? Tražim ideje..."

Njen odgovor oduševio je obožavatelje.

Inače, mlada Addison proslavila se na TikToku te je ubrzo postala viralna senzacija. Sad je prati preko 60 milijuna ljudi, a prošle je godine zaradila oko 31 milijun kuna, piše The Sun. Za njihovo prijateljstvo doznalo se ove godine, a Kourtney se pojavila i u nekim njenim objavama na TikToku.

@addisonre

 

♬ Follow my instagram pls - Christianlamn
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.