Ljubo Pavasović Visković u vezi s Dinom Štern, njenom suprugu drago zbog toga

NOVA ljubav odvjetnika Ljube Pavasovića Viskovića je Dina Štern, 34-godišnja marketinška menadžerica u farmaceutskoj industriji i kći nekadašnjeg ministra gospodarstva Davora Šterna, koja se trenutno, nakon devet godina braka, razvodi od Ede Bočkaja, direktora prodaje na jednoj komercijalnoj televiziji. Vezu su oboje potvrdili, ali nisu željeli govoriti o detaljima.

"Da, istina je da smo Ljubo i ja zajedno, i to je sve što ću prokomentirati", priznala je Dina Štern za Extru, koja piše kako su Štern i Pavasović u vezi od sredine ožujka te kako ljubav s odvjetnikom nije povod razvodu braka, jer su se ona i suprug razišli puno ranije. Štern i Pavasović su se navodno upoznali tek nedavno, kad su se slučajno našli u istom društvu. Zasad nije poznato je li Pavasovića nova djevojka upoznala sa svojim sinovima, sedmogodišnjim Karlom i trogodišnjim Vitom.

Prva djevojka otkako je ostao bez Ivane Hodak?

Dina Štern je, službeno, prva Pavasovićeva djevojka otkako je 6. listopada 2008. godine tragično izgubio zaručnicu, mladu odvjetničku vježbenicu Ivanu Hodak, koja je ubijena u centru Zagreba. Zanimljivo je kako je jedan od dečki s kojima je pokojna Ivana bila u vezi prije Pavasovića, brat Dine Štern, Danijel Štern. U međuvremenu se Pavasovića povezivalo s pjevačicom Lanom Jurčević, ali oboje su demantirali vezu te navodili kako je riječ samo o prijateljstvu.

Nova ljubav uz blagoslov uskoro bivšeg supruga

"Istina je da se Dina i ja razvodimo. Drago mi je što je moja supruga u 34. godini dobila drugu šansu za ljubav. Ona i Ljubo Pavasović Visković imaju punu podršku mene, moje obitelji i naših prijatelja", izjavio je Eduard Bočkaj za Gloriju te dodao kako se on i Dina Štern rastaju u prijateljskim odnosima te će zajednički brinuti o sinovima. Bočkaj i Štern već dulje vrijeme ne žive zajedno, a brakorazvodnu su parnicu pokrenuli početkom ove godine.

"Dina je savršena supruga i najbolja majka našim sinovima. Sretan sam što je uspjela naći ljubav i želim joj samo najbolje. Siguran sam da je Ljubo Pavasović Visković kao njezin izbor izvrsna osoba", dodao je Bočkaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.