Ljubljanom tri sata vladalo "bratstvo i jedinstvo" s predsjednicom Lepom Brenom

JEDINA istinska balkanska zvijezda koju cijene u cijeloj bivšoj državi, Fahreta Živojinović, poznatija pod "radnim imenom" Lepa Brena, nastupila je sinoć pred prepunom dvoranom Tivoli u Ljubljani. Fantastična atmosfera i pozitivna energija sinoć su uz tisuće obožavatelja napunile ledenu dvoranu.

"U ime svih onih starih vremena kada smo se družili lijepo: uđite slobodno"

"U ime svih onih starih vremena kada smo se družili lijepo: uđite slobodno, u naš svijet muzike, ljubavi i dobrog raspoloženja jer smo ovo kreirali 17 godina", poručila je Lepa Brena svojim obožavateljima na koncertu nakon što im je za zagrijavanje otpjevala svoj veliki hit  "Uđi slobodno". Bez previše filozofiranja, ali s dosta emocija Brena je Slovencima priredila "koncert i pol".

"Kada vas vidim večeras ovdje shvaćam da imam i vas, hvala vam", poručila je pjevačica sretnicima koji su uspjeli doći do svoje ulaznice jer je bilo i onih koji su ostali i ispred dvorane. Podršku supruzi došao je dati i Slobodan Živojinović. Pjevačica koja je u svojoj karijeri imala preko dvije tisuće koncerata pred pet i više tisuća obožavatelja u sklopu svoje povratničke turneje bi trebala nastupiti i u zagrebačkoj Areni. 

S.C.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.