Ljubavnica Tigera Woodsa: Ispričavam se njegovoj ženi, ali bila bih ponovo s njim

JEDNA od brojnih ljubavnica Tigera Woodsa, a nagađa se da ih ima desetak, ispričala se u intervjuu ženi slavnog golfera i rekla da se neopisivo kaje, ali ako se Woods rastane od žene, definitivno želi imati vezu s njim.

Konobarica Jaimee Grubbs odlučila se ispričati Tigerovoj ženi i njenoj obitelji, no tvrdi da nije bila s Woodsom zbog "površnih razloga". "Ne mogu opisati koliko se kajem što sam emotivno povrijedila nju i njezinu obitelj. Ali da to nisam ja učinila, učinile bi to druge njegove ljubavnice", rekla je 24-godišnja konobarica u intervjuu za TV emisiju Extra.! "Nisam to učinila iz površnih razloga. Nisam je namjerno željela povrijediti", tvrdi Jaimee. 

Mislila je da mu je jedina ljubavnica

Konobarica je bila s Tigerom Woodsom više od dvije i pol godine, a svoje tvrdnje poduprla je seksi SMS porukama koje joj je ljubavnik slao. I ona je, kao i sve njegove ljubavnice dosad, mislila da je njegova jedina ljubav, da golfer ima problema u braku sa ženom te da je utjehu pronašao upravo u njoj. "Osjećala sam se kao da sam jedina njegova djevojka. Kad sam saznala za ostale žene, to me jako pogodilo. Prilično me boli ta spoznaja", rekla je mlada konobarica.

"Definitivno bih imala vezu s njim, ali mislim da se više ne bi tako emotivno uključila u to"

Jaimee smatra da golfer treba poraditi na braku sa svojom ženom, ali ako se rastanu, vjerojatno bi opet bila s Woodsom. "Ne mogu reći da bih mu se vratila. Definitivno bih imala vezu s njim, ali mislim da se više ne bi tako emotivno uključila u to", rekla je Grubbs. Mlada žena kaže da bi mu voljela reći kako niti jedan dio njihove veze nije bio lažan, te da joj je bilo stalo do njega. Kaže kako intervju nije dala da bi osramotila slavnog golfera, ali je željela reći istinu. "Žao mi je zbog svega što je izašlo na vidjelo, ali morala sam olakšati dušu", tvrdi 24-godišnja konobarica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.