Ljubavnica Joška Lokasa ipak se nije pojavila na premijeri "Kenjca"

NATAŠA JANJIĆ nije se pojavila na jučerašnjoj zagrebačkoj premijeri obiteljske drame "Kenjac" u kojoj je tumačila glavnu ulogu. Kako je već prije najavila, ljubavnica Joška Lokasa bila je povrijeđena ponašanjem ekipe sa seta na filmskom festivalu u Sarajevu te je zbog tog odbila doći na svečanu premijeru koja je održana sinoć u kinu Europa.

"Došla sam zbog promocije našeg filma, u kojem igram glavnu žensku ulogu, i nije normalno da privatni odnosi diktiraju ponašanje producenta prema bilo kojem članu ekipe"

Podsjetimo, na Sarajevo film festivalu Natašu su osim bivšeg dečka Antonija Nuića - redatelja "Kenjca", izbjegavali i ostali glumci te nije bila pozvana na zajednički ručak koji je organizirao producent Boris T. Matić.

"Nisam došla privatno, nego zbog promocije našeg filma, u kojem igram glavnu žensku ulogu, i nije normalno da privatni odnosi diktiraju ponašanje producenta prema bilo kojem članu ekipe. Razumijem da su Boris i Antonio prijatelji, ali kakve to ima veze s našim filmom", izjavila je Nataša nakon premijere u Sarajevu.

Razlog tomu je vjerojatno Natašin odnos prema bivšem koja ga je nakon dugogodišnje veze ostavila i potom se hvalila u medijima da je zbog toga ona "frajerica". Nedugo zatim pokušala je utjerati dugove od njega putem Facebooka, odnosno pokušala je napraviti podjelu imovine s obzirom da su godinama živjeli u zajedničkom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci.

Joško Lokas i Nataša Janjić još su uvijek u vezi?

Kao šećer na kraju, nekoliko tjedana kasnije otkrivena je njezina afera s oženjenim Joškom Lokasom. Njegovi prijatelji tad su tvrdili da je Joško suprugu, koja čeka njegovo treće dijete, ostavio baš zbog Nataše Janjić koja je zaigrala u njegovoj seriji "Mamutica". Aferu nikada nisu javno priznali, čak ni nakon zajedničkih fotografija koje su nekoliko puta osvanule u medijima.

Iako su neki pričali da je njihova ljubavna afera prekinuta prije nekoliko mjeseci, Joško i Nataša svoju ljubav navodno nisu skrivali na Visu gdje su bili na vjenčanju prijatelja - Larise Lipovac i Gorana Navojeca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.