Berlusconi je prvu suprugu prevario s 20 godina mlađom, a drugu s tinejdžericom

Foto: Profimedia/Instagram

SVIJETOM je odjeknula vijest da je u 87. godini preminuo bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi. Kontroverzni političar i jedan od najbogatijih Talijana ostat će upamćen po burnoj ljubavnoj prošlosti koja je obilježena brojnim skandalima i aferama.

Prvu suprugu prevario s 20 godina mlađom, drugu s tinejdžericom

Prva supruga Silvija Berlusconija bila je Carla Elvira Lucia Dall'Oglio (82), koja je imala 24 godine kad su se upoznali. Vjenčali su se 1965. i dobili dvoje djece, kćer Mariju Elviru i sina Piera Silvija. Brak im se raspao nakon 20 godina.

Silvio je 1980. započeo aferu s 20 godina mlađom glumicom Veronicom Lario (66), s kojom je dobio još troje djece, kćeri Barbaru i Eleonoru te sina Luigija. Vjenčali su se 1990., a razvod su objavili 2009. godine, kada je otkrivena njegova veza s tinejdžericom Noemi Letizijom. Veronica je tada izjavila kako je njen muž bolesnik koji trči za curicama. Službeno su se razveli tek 2014. godine.

Simbolično vjenčanje s 53 godine mlađom

S posljednjom partnericom, 53 godine mlađom Martom Fascinom, bio je u vezi od 2020., a prošle godine su se uz veliko protivljenje njegove djece "simbolično vjenčali". Slavlje je izgledalo poput pravog vjenčanja, no par se nije službeno vjenčao zbog nesuglasica oko nasljedstva u njegovoj obitelji.

Naime, Berlusconijeva djeca nisu bila oduševljena činjenicom da se on s 85 godina želi oženiti 53 godine mlađom ženom, koja bi potom dobila pravo na dio njegovog nasljedstva koje se procjenjuje na šest milijardi eura.

Posljednja fotka Berlusconija i njegove partnerice 

Vezu s Martom Fascinom Berlusconi je započeo 2020., nakon prekida s Francescom Pascale, koja je tada navršila 34 godine. Na njezinom Instagramu stoji objava iz siječnja ove godine na kojoj su zajedno pozirali za njezin rođendan.

"Nema bolje proslave od one koju provedete s osobom koju volite. Hvala svima na lijepim željama za moj rođendan", napisala je uz fotku na kojoj ga nježno ljubi. To je ujedno i njihova posljednja zajednička fotka.

Podsjetimo, zbog Berlusconija je cijeli svijet čuo za bunga bunga zabave zbog kojih je kasnije nekoliko puta bio optužen za sudjelovanje u maloljetničkoj prostituciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.