Ljiljana Petrović: Toše ima materijala za još albuma!

LJILJANA PETROVIĆ, menadžerica pokojnog Toše Proeskog gotovo dvije godine šuti i ne razgovara s medijima; razlog navodi to što joj je uspomena na balkanskog slavuja i dječaka kojeg je tretirala kao vlastitog sina još uvijek neizrecivo boli, a kada će se vratiti starom poslu, kaže, nije sigurna. Međutim, povodom izlaska novog albuma Toše Proeskog Ljiljana je stala pred kamere Nove TV i ispričala kako je provela posljednje dvije godine.

"Uzgajam ljekovito bilje", kaže Ljiljana. "Toše i ja smo oduvijek bili fascinirani poljima lavande i ljekovitog bilja koje smo viđali po francuskoj i hrvatskoj obali", kaže Petrović koja je u ovaj posao krenula kako bi se opustila i pokušala oporaviti od tragične prometne nesreće u kojoj je poginuo mladi idol.

"Toše ima materijala za još albuma, na njegovom kompjuteru postoji puno materijala koji treba pregledati i obraditi", kaže Ljiljana, kojoj je, napominje, jednako kao i Tošinoj obitelji, na njegovom posthumnom albumu bilo jako teško raditi. Pogotovo zato što će on sadržavati i pjesmu koju je Toše dovršio i u studiju otpjevao, ali nije ušla na "Igru bez granica", jer na njemu jednostavno više nije bilo mjesta.

Nove Tošine pjesma otpjevat će Tony cetinski, Aki Rahimovski i mnogi drugi istaknuti hrvatski vokali i scenski umjetnici, a ukoliko je vjerovati najavama Rusa i Petrovićke, ne bi smio biti posljednji.

Album ima svoju priču jer će se na njemu naći još neobjavljena pjesma, "Još uvijek sanjam da smo zajedno", u izvedbi samog Toše. Miroslav Rus, koji je ujedno autor glazbe i teksta, pjesmu je čuvao dvije godine, a s obzirom da se bliži rođendan makedonskog slavuja, ona će biti poklon svim obožavateljima pokojnog Toše.

Osim spomenute pjesme, na dvostrukom CD-u će se naći pjesme Tošinih prijatelja: Kaliopi, Tonyja Cetinskog, Nine Badrić, Akija Rahimovskog, Bojana Marovića, Borisa Novkovića, Elene Risteske i Jelene Tomašević. Do sad ne objavljenje pjesme bit će premijerno izvedene 24. siječnja na humanitarnom koncertu u Skopju, koji će biti održan u Tošinu čast, dok će se album naći u prodaji na Tošin rođendan, dan nakon koncerta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.