Ljetna poslastica za glazbene fanove: Premijera spotova Ede Majke i Dana D na MTV-ju

NOVI spotovi najpoznatijeg hiphopera na ovim prostorima, Ede Maajke i slovenske grupe, Dan D emitirat će se od ponedjeljka, 19. srpnja u 20 h, pa idućih sedam dana moći ćete premijerno na MTV-u. Radi se o spotu za pjesmu "Moj problem", slovenske grupe Dan D te video uratku hita Ede Majke "Ove godine".

Nagrađivani slovenski bend

Spot za pjesmu “Moj problem" režirao je poznati zagrebački redatelj Gonzo. Snimljen je u napuštenoj tvornici u središtu Zagreba i u njemu se pojavljuje slovenska glumica Manca Dorrer. U spotu su korištene samo analogne metode specijalnih efekata poput aluminija, ogledala, ventilatora, vreće za boks i raznih drugih rekvizita. Dan D je popularni slovenski rock bend osnovan 1996. godine. Dosad su objavili četiri albuma i dobitnici su mnogih nagrada. Nakon nekoliko promjena, sadašnju postavu čine Tomislav Jovanovič - Tokac koji je vokal i gitara, Dušan Obradinovič - Obra na bubnjevima, Marko Turk - Tučo koji svira gitaru, Nikola Sekulovič na bas gitari i Boštjan Grubar koji je za klavijaturama.


Jedan od najboljih MC-a Balkana 
Edin Osmić, poznatiji pod imenom Edo Maajka, karijeru započinje kao jedan od dva MC-ja mladog HC benda Discord, danas poznatog kao Defence. Njegov prvijenac "Slušaj mater" izlazi 2002. i Edo postaje najbolji debitant te godine na području Hrvatske, BiH, ali i na prostorima Slovenije, Srbije i Makedonije odlično je prihvaćen. Svojim drugim albumom “No sikiriki" Edo potvrđuje svoj status jednog od najboljih MC-ja Balkana. Treći album "Stigo ćumur" donosi mu, kao i prethodni albumi, mnoštvo nagrada i pohvala u medijima. Nedavno je pod pokroviteljstvom MTV-ja Edo objavio svoj četvrti album “Spomen ploča", koji predstavlja kompilaciju njegovih najvećih hitova, ali u novom aranžmanu i produkciji. Na tom albumu je i pjesma “Ove godine".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.