Lisa Osbourne dvije godine nakon gubitka sinčića Thea: Još boli, svakoga dana...

Foto: Instagram, Facebook

LISA Osbourne jučer je, povodom Dana sjećanja na bebe anđele, putem društvenih mreža prvi put javno progovorila o svom teškom gubitku.

Prije dvije godine, kada je bila u visokom stupnju trudnoće, Lisa i njen suprug Jack izgubili su naime bebu, sinčića kojega su nazvali Theo.

"Nikada ranije nisam objavila ovu fotografiju, iz straha da će netko reći nešto zlobno il negativno. Nije me više briga. Imala bih danas gotovo dvije godine starog sina, Thea. Nikada nisam imala priliku upoznati ga i ovo je jedina uspomena koju imam na njega... Njegove sićušne otiske stopala. Još boli svakoga dana, uvijek ću ga voljeti i uvijek će mi nedostajati. Bio je stvarno dijete i bio je moj. Moje je srce uz moje prijatelje, obitelj i sve vas koje ne poznajem, ali ste pretrpjeli gubitak djeteta. Volim vas sve", napisala je jučer Lisa na svom Instagramu.

Nakon stotina komentara podrške, napisala je i novi status uz fotografiju upaljenih svijeća.

"Za moju ljubav, Thea... I sve bebe koje nisu uz nas tijelom, ali su uz svoje mame dušom, zauvijek... Također želim zahvaliti iz sveg srca svima vama koji ste sa mnom podijelili svoje vlastite priče. Svaku sam pročitala i sada plačem jer se osjećam preplavljeno vašom podrškom. Hvala vam, pročitati toliko lijepih riječi o mome sinu mnogo mi znači", dodala je Lisa.

Lisa i Jack imaju i trogodišnju djevojčicu Pearl Clementine, a u lipnju su dobili i malenu Andy Rose. Lisa inače putem društvenim mreža često dijeli obiteljske trenutke s fanovima, a nerijetko se obiteljske mezimice nađu i u rukama djeda Ozziea i bake Sharon Osbourne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.