Lijepa Mostova tenisačica kaže da se ne može baviti tenisom zbog covid-potvrda

Foto: Instagram

SABORSKI zastupnici Mosta nedavno su krenuli u prikupljanje potpisa za dvije referendumske inicijative kako bi se o epidemiološkim mjerama i covid-potvrdama odlučivalo dvotrećinskom većinom u Hrvatskom saboru. Cilj im je, kako su poručili, ukinuti stožerokraciju.

Javno ih je podržala hrvatska tenisačica Mariana Dražić. 

"Stoljećima su se vodili ratovi za slobodu, pravdu i jednakost. Stoga to moramo čuvati kao najvrjedniju ostavštinu naših predaka. Uvođenjem covid-potvrda oduzima nam se dostojanstvo. Meni kao profesionalnom sportašu onemogućuje se bavljenje profesijom. Recimo glasno "ne covid-potvrdama" i podržimo referendum", rekla je Mariana.

 

"Sjetimo se Gundulića: O lijepa, o draga, o slatka slobodo", dodala je. Video u kojem govori o covid-potvrdama objavljen je na njezinom Instagram storyju i na Facebook stranici referendumske inicijative za ukidanje covid-potvrda pod nazivom Dosta je. 

Podsjetimo, predsjednik Mosta Božo Petrov rekao je da odlučivanje o mjerama u pandemiji treba vratiti u demokratske okvire. Rekli su kako će prikupljati potpise za dva referendumska pitanja. Žele da o mjerama odlučuje sabor dvotrećinskom većinom i traže da se ukinu Stožer i covid-potvrde. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.