Lijepa Elizabeta o golim scenama: "Upišite moje ime u Google i to prvo izbacuje"

Foto: Press

ELIZABETA BRODIĆ relativno je novo lice na malim ekranima, a gledatelji je svake večeri gledaju kao Lolu u novoj seriji "Drugo ime ljubavi", sa Slavkom Sobinom i Momčilom Otaševićem.

25-godišnja Elizabeta prvi put glumi u ovakvom formatu, a na kasting je došla zbog druge uloge pa se prilično iznenadila kad je dobila glavnu ulogu.

"Elizabeta je obična cura iz Zagreba koja ne voli sve ovo i ovo mi stvara napade panike, ali volim svoj posao i nadam se ću ga obaviti najbolje što mogu", rekla nam je.

Njeni kolege Slavko i Momčilo imaju puno više iskustva pa su joj udijelili nekoliko savjeta.

"Uglavnom da održavam sebe, da ne puknem, da si biram prioritete, da idem polako iz dana u dan, jer se drugačije ne može", savjetovali su joj.

Ranije je otkrila i što ne bi snimala.

"Sigurno se ne bi pikala iglama, ne volim igle i ne bi da bude uključena neka varijanta boli. Snimila sam u filmu scenu seksa, gola sam, to svi odmah mogu vidjeti kada upišu moje ime u Google, to je prvo što izbacuje. To sam obavila i nemam problem s tim. Ako su nam golotinja i seks danas tabui, onda smo stvarno u problemu. Dajte, ljudi, malo pomičite granice", rekla je za Dnevnik.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.