Lepa Brena na svoju je svadbu potrošila skoro 200.000 kuna, a jedna sitnica je umalo uništila sve

Screenshot: YouTube

PRIJE točno 26 godina vjenčali su se Lepa Brena i Boba Živojinović, a mnogi su to vjenčanje tada nazivali svadbom stoljeća.

Pozivnice su imale ugravirane monograme BB, a u medijima se pojavila informacija da su neki htjeli otkupiti pozivnice samo kako bi mogli biti na vjenčanju. Prije vjenčanja Boba i Brena otišli su do predvorja hotela kako bi pozdravili goste i okupljene. Ona je tad na sebi imala kratku plavu haljinicu. 

Breninu vjenčanicu radila je modna kuća Dior i to po mjeri, a kum joj je bio njezin menadžer Raka Đokić.

Torta na pet katova bila je ukrašena teniskim i glazbenim rekvizitima. Na svadbi nije bilo političara, no bili su brojni uzvanici iz javnog života. Glavni dio programa vodio je Saša Popović, a goste je zabavljala Vanesa Šokčić. Srpski Kurir piše da je na svadbi bilo 650 vrsta jela. 

Mediji su neometano mogli pratiti vjenčanje, a mladenci su se u jednom trenutku čak i uživo javili u Dnevnik. 

Ipak, jedna stvar skoro je uništila cijelu svadbu. U sali u kojoj se trebala održati sama ceremonija vjenčanja došlo je do pucanja vodovodne cijevi samo nekoliko sati prije početka, pa su cijelu scenografiju morali prebaciti u drugu salu.

Svadba je navodno koštala oko 50 tisuća tadašnjih njemačkih maraka, odnosno nešto manje od 200 tisuća kuna. Na kućnu adresu im je došlo 4000 pisama i čestitki, a mediji su pisali i da su kao poklon dobili jednu umjetničku sliku vrijednu kao polovica svadbenog slavlja.

"Sve što trošimo zaradili smo vlastitim rukama, trudom i radom. Živimo u suludom vremenu, po opredjeljenju sam kozmopolit, koji poštuje svaku vjeru i naciju. Uvijek računam na ljudski razum. Boba i ja smo svjetski ljudi i ne spuštamo se na nivo šovinista i njihovih razmišljanja. Zašto bismo se poslije toliko saznanja vraćali u nešto prošlo? Oni koji žele, neke se vrate, moj Boban i ja ići ćemo samo naprijed. A zajedno ćemo imati još više snage za to", rekla je Brena nakon vjenčanja novinarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.