Lepa Brena iskeširala pola milijuna kuna za sinov rođendan, ali se nije pojavila na proslavi

Foto: Instagram

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ, sin Lepe Brene, proslavio je svoj dvadeseti rođendan, a pjevačica je sinu odlučila priuštiti vrhunsku proslavu i poklon za koje je iskeširala 70 tisuća eura (oko 520 tisuća kuna), piše srpski Kurir.

Izvor blizak obitelji Živojinović je za srpske medije otkrio da je mladi Viktor za rođendan dobio Audi RS3 Sportback vrijedan 60 tisuća eura, a ostatak je potrošila na organizaciju proslave u njihovoj obiteljskoj vili na Bežanijskoj kosi.

"Brena je sinove Stefana i Viktora odgajala da ne budu bahati i da uvijek cijene ono što imaju. Oni su uvijek imali dobar džeparac, ali nikada im nije bilo dozvoljeno da se razbacuju. Često su smatrali da njihova majka pretjeruje i da bi im mogla dozvoliti da se malo više opuste, ali ona je u nekim situacijama bila nepopustljiva i to se isplatilo. I Stefan i Viktor su pošteni i vrijedni, Stefan je diplomirao i gradi pjevačku karijeru, a Viktor studira i na putu je da se uključi u obiteljski biznis, tako da je Brena zaključila da ih može ponekad nagraditi luksuzom, a Boba se složio s njom", navodi izvor.

Budući da je Lepa Brena trenutno sa sinom Stefanom na američkoj turneji, njih dvoje nisu prisustvovali zabavi, no pobrinula se da na proslavi za stotinjak gostiju ništa ne fali.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.