Leonarda Boban o suprugu Zvonimiru: Sad se poznajemo puno više. Bitno je povjerenje

Foto: Screenshot Nova TV/Tomislav Miletic/PIXSELL

Leonarda Boban progovorila je o svom odnosu sa Zvonimirom Bobanom nakon što se par početkom godine pomirio.

"Naši obiteljski dani izgledaju jako lijepo. Imamo veliku djecu, posvećeni smo jedni drugima puno više nego prije i poznajemo se puno više. Odrasli smo skupa", rekla je Leonarda u razgovoru za In Magazin.

Na pitanje kako je njihova ljubav opstala tolike godine Leonarda je odgovorila da je najbitnije povjerenje. "Apsolutno prvo je povjerenje i konstantno proučavanje. Mislim da se mi žene ne smijemo dati proučiti u prevelikim zalogajima, nego malo pomalo tako da uvijek iznenađujemo našeg muškarca", objasnila je.

"Zvonimir voli ići na kartanje, to mu je ispušni ventil. Druženje s frendovima i kartanje. Sve po dogovoru, tko kamo hoće. Kod mene nema podjele. Baš smo si friendly po tom pitanju", dodala je i zaključila da je tajna dobre veze prijateljstvo. 

Ljubavi dali još jednu šansu

Podsjećamo, Leonarda je početkom godine potvrdila da su ona i Zvonimir ponovno zajedno. "Jako smo sretni", rekla je tada

Leonarda i Zvonimir Boban su 2021. godine potvrdili da je njihovom braku nakon 28 godina došao kraj, a ona se potom vratila u svoj rodni Zagreb nakon što je u Švicarskoj živjela s obitelji četiri godine. Nedavno su svojoj ljubavi odlučili dati još jednu šansu.

Par se vjenčao 1993. godine, a 1994. napravili su veliku svadbu u Zagrebu. Roditelji su petero djece. Krajem devedesetih posvojili su djevojčicu Mariju, a 2003. godine posvojili su dječaka Gabrijela. Blizance Martu i Rafaela posvojili su 2007. godine, a obiteljsku sreću upotpunilo je rođenje kćeri Ruže 2009. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.