Legendarni Knjaz izribao Šuputicu: Majo, Majice, a zašto si ti zvijezda?

TKO je u ovoj priči veća legenda, Maja Šuput ili Robert Knjaz? Knjaz se, naime, u svojoj uobičajenoj maniri kojom prosipa televizijski humor, odlučio malo poigrati sa živcima pjevačice Maje Šuput i priredio joj pravo iznenađenje (čime će, ne sumnjamo, apsolutno konkurirati za najduhovitiji trenutak hrvatskog televizijskog programa ikad). U sklopu svoje nove emisije koja kreće u jesenskoj shemi RTL-a, imena "Najveće hrvatske misterije", Knjaz je pokušao otkriti čime je zapravo Maja Šuput zaslužila zvjezdani status koji uživa. I što je napravio?

Krenimo redom. Prvo je zakazao snimanje u podne na nekoj lokaciji da bi zatim Majici pozvonio na vrata u rano jutro, gdje ju je našao raščupanu, u trenirci i okruženu džumbusom. "Ma zamisli, upao mi je u stan u 10 ujutro sa negdje petnaestak brkatih muškaraca koji su unosili unutra namještaj i slike Ante Đapića. Bila sam u šoku", ispričala nam je. "A kao vrhunac svega, u dnevnoj sobi na televizoru stoji vrana. Živa vrana, a ja se smrtno bojim ptica! Pa zamisli da ti vrana vrši nuždu na televizoru!".

"Kad se ovo bude prikazivalo, bježim iz zemlje!"

"Naravno, ne ljutim se na Knjaza, ali više od ovoga vam ne smijem otkriti! U svakom slučaju, bilo je urnebesno", dodala je. "Inače cijenim Knjazov rad pa kad me pozvao da mu budem gošća u prvoj emisiji, odmah sam pristala, iako nisam znala što da očekujem. Ali morao mi je obećati da me neće tjerati da radim gluposti. Ipak, radila sam stvari koje mi nikad ne bi palo na pamet raditi, i to pred kamerama. Same nebuloze", komentirala je i zaključila: "Kad se ovo bude prikazivalo na televiziji, bježim iz zemlje".

"Na HRF stižem u pratnji tamburaša i vjerujte, bit će urnebesno!"


Maja nam je otkrila i da joj na poslovnom i privatnom planu (već je neko vrijeme u sretnoj vezi) cvjetaju ruže, a za nadolazeći Hrvatski radijski festival, u čije finale je glatko upala, priprema pravi pravcati dernek. Hoće li se okruniti opatijskim Grand Prixom, manje joj je bitno. "Nagradu ne očekujem, meni je dosta da sam u finalu, to je takav festival na kojem je nagrada relativna stvar, ali ja inače nikad ne očekujem nikakve nagrade", rekla je.

Međutim, otkrila nam je što mi možemo očekivati od nje; između ostalog, Maja planira napraviti najveći tulum koji je Opatija ikad vidjela, koji bi trebao trajati puna 24 sata, a kako bi dodatno začinila ionako duhovitu situaciju pjevačicu će, kamo god krene, po Opatiji pratiti tamburaši, koji će se pobrinuti da svaki korak koji Maja napravi ostane zapažen!

Vanda Voloder
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.