Lana Banely o ulasku u finale Plesa sa zvijezdama: Ovo mi je najljepši rođendanski poklon!

DOK SU nakon polufinalne emisije "Plesa sa zvijezdama" Lana Banely i Marko Tolja slavili zbog ulaska u finale, Martinu Tomčić, najbolju u polufinalu prema bodovima žirija, uhvatila je sjeta nakon ispadanja iz showa.

"Mislim da sam u ovoj emisiji dala ne sve od sebe, nego daleko više nego što sam uopće mislila da negdje u sebi mogu pronaći. Blago sam predosjećala ovakav rasplet. Nisam tužna, nisam razočarana, zapravo sam onako malo sjetna, ali se osjećam vrlo ispunjeno i zadovoljno kad vidim do kuda sam dogurala", rekla je Martina. Komentirajući glasove žirija i gledatelja, dodala je kako je "uloga žirija da daje smjernice glasačkom tijelu, međutim, reality show nije ovdje zbog žirija već zbog glasačkog tijela koje u konačnici presuđuje tko ide dalje". "Dojmovi nakon svih sedam emisija? Bilo je naporno, iscrpljujuće, ali i ispunjujuće", dodala je Martina.

Lana Banely: Nakon prvog plesa situacija je bila poprilično zabrinjavajuća, ali ja sam borac!

Presretna zbog plasmana u samo finale, Lana je nakon polufinalne emisije rekla kako joj se ispunila rođendanska želja. "Jučer mi je bio rođendan i ovo mi je najljepši rođendanski poklon. Nakon prvog plesa situacija je bila poprilično zabrinjavajuća, ali ja sam borac! Rekla sam sebi - sad taj paso idem kroz glavu, na sve ili ništa! Hvala publici i svim glasačima koji su prepoznali taj trud i koji su nas nagradili svojim glasovima i zbog njih smo u finalu", rekla je oduševljena Lana.

Marko Tolja: Bilo je grešaka u plesu, ali držali smo se koliko smo mogli i drago mi je da smo u finalu

Plasman u samo finale osim Lane izborio je i Marko Tolja, koji je u subotnjem polufinalu plesao pod temperaturom. "Toliko sam iscrpljen, plesao sam pod temperaturom. Bilo je grešaka u plesu, ali držali smo se koliko smo mogli i drago mi je da smo u finalu. U finalu plešemo tango i jive", kazao je Marko. "Osjećaj za zadnju emisiju? Nemam osjećaj! Lana je stvarno pokazala najveći napredak od prve emisije do sada tako da će biti jako borbeno", prognozirao je Marko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.