Lambaši žao što Frano ima novu curu zbog muških urednika koji su zaljubljeni u njega

GLUMICA Dolores Lambaša očito se nije zadovoljila Dikanovim društvom pa se neprestano prepucava s novinarima preko svog Facebook profila.

Nakon što je izvrijeđala Marka Cigoja, Dolores se obrušila na Vedrana Strukara, Danijela Delalea i Sinišu Svilana riječima: "Znam da su Vedran Strukar i Danijel Delale odavno zaljubljeni u Franu Lasića. A sad pitanje. Mislite li da je i Siniša Svilan zaljubljen u Franu? U kom grmu zeko leži...hm?".

Obračunala se Lambaša i s Borisom Banovićem, poznatijem kao Fashion Guru, kojemu je poručila da se objesi o štrik i učini uslugu narodu.Dok se Dolores nadmudruje s novinarima, Frano Lasić hvarskom rivom šeće zagrljen s crnokosom djevojkom. Lambaša je na to reagirala u svom stilu, nadovezavši se na ljubav muških urednika prema Lasiću.

Prelijepa crnka  je rekla kako joj je žao što Frano ima novu djevojku, no ne zbog nje već zbog muških urednika koji su zaljubljeni u njega. Dodala je kako joj nije problem boriti se s curama za muškarca, no da je borba s dečkom je sasvim druga stvar.

Može Dolores pričati što želi, ona je svoje postigla, naime u proteklih 14 mjeseci zaradila je, kako kaže, impresivnih 65 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.