Lady Gaga na sudu: Bivši producent i ljubavnik traži 30 milijuna dolara

BIVŠI producent Lady Gage tužio je svoju nekadašnju štićenicu s kojom je jedno vrijeme bio i u vezi, jer smatra da je značajno pridonio njenom uspjehu, a nije dobio naknadu za to.

Rob Fusari predao je tužbu Vrhovnom sudu države New York u kojoj tvrdi da je upravo zahvaljujući njemu, ambiciozna mlada žena Stefani Germanotta postala slavna Lady Gaga. Čak joj je, kako navodi u tužbi, pomogao smisliti ime Lady Gaga. Rob kaže da je njihov dobar poslovni odnos prekinut kad su prekinuli i svoju romantičnu vezu. Nakon toga je njegovo ime maknuto iz ugovora s diskografskom kućom, nije dobio naknadu za autorska prava njenih pjesama i nisu mu plaćeni obećani honorari. "Svi poslovni odnosi su ujedno i osobni. Kad ti osobni odnosi prerastu u romantične veze, bilo koja poslovna veza uglavnom ide istim putem pa kad jedna pukne, puknu sve. To se dogodilo ovdje", piše u tužbi.

Lady Gaga i Fusari upoznali su se 2006. godine preko zajedničkog prijatelja. Buduća pop zvijezda nije nimalo impresionirala producenta svojim izgledom, ali kad mu je zapjevala, bio je oduševljen. Ubrzo je započela poslovna suradnja i usporedno s njom ljubavna veza. Nakon nekog vremena par se počeo sve više svađati, a Rob tvrdi da ga je Gaga "verbalno zlostavljala". Njihova suradnja završila je 2007. godine. Producent tvrdi da ima pravo na 20 posto prihoda od nastupa, prodaje i svih ostalih proizvoda te traži naknadu za autorska prava i neisplaćene honorare. Lady Gaga nije se još oglasila u vezi tužbe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.